distrikt och Sapporo

vi for iväg till elektronikdistriktet och vandrade runt. hittade ett gigantiskt hus som innehöll allt du kan önska och till bra priser. för min del blev det endast att prova på en massageplatta och fick ryggen bankad. mycket skönt  efter att ha vandrat runt.

sen var det dags för lunch och vi hamnade på ett mysigt ställe med sushi. första gången som jag verkligen provar sushi. har smakat en gång tidigare men bara en bit. well... sushi är nog inget för mig. kombinationen kall omelett med kallt ris var ingen höjdare. biten med räka var dock mycket godare men inget jag kommer att längta tillbaka till.

sedan for vi vidare med taxi till köksdistriktet. det skulle inhandlas globalknivar en beställning från Sverige.



tokyo by day








sen hann vi inte med så mycket mer för vi skulle tillbaka till hotellet och hämta våra väskor och så till en annan flygplats än den vi kom in på. flyg vidare till Sapporo där vi är nu.

har nyss varit och ätit här i Sapporo på ett roligt ställe som bestod av ett högt hus med flera våningar full med restauranger. vi hamnade på potato circus. mycket konstigt namn och vi åt ingenting med potatis. istället blev det att vi beställde in en massa olika kött och grönsaker som vi sedan stekte själva på en hotplate i mitten av bordet och alla kunde ta vad de ville ha.



mat



Sapporo by night



utsikt från hotellrummet. vi bor på 11:e våningen


dags att sova nu. ska upp tidigt imorgon igen för att checka ut än en gång och ta tåget mot kusten där vi ska bo på en resort och bada i en vulkan med mera.  kommer bli nice.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0