you can run...

men det hjälper oftas inte innan allt är löst och i sin ordning...

det jag försöker förtränga. ignorera. glömma. gömma. bortse från. det går inte. det återkommer. livas upp. bekräftar.

hela tiden återkommer det. så fort jag börjar tvivla återvänder det med ny kraft och bekräftar mina misstankar. och ärligt hur ofta brukar jag ha fel? i mina analyser - sällan!

för problem nr ett förstår jag att något stort måste till. något måste ske. jag måste agera. säga ifrån. för att det ska försvinna. det som gnager mig är att tillfället aldrig infinner sig. koderna går inte att besvara.

det andra begriper jag mig inte på. bonding på konstiga grunder. enbart skumt.

det tredje har jag försökt med men jag vet inte. accepterande måste nog till stånd enbart från min sida. det får vara så här konstigt och så var det med det.

kanske kanske att detta kan försvinna ur huvudet nu för en stund. nu när det är nerskrivet och bortskickat.

lördag

jag vet att jag skulle återkomma till intryck men det har jag för länge sen glömt bort och jag är inte den som går tillbaka och ser vad jag har skrivit i första taget utan här knappar vi bara på för fullt. så det får helt enkelt vara.

idag är det lördag och det har varit full rulle hela dagen. vi hann kanske med en punkt eller möjligen två på den tänkta listan över saker som borde avklaras under helgen. men det är ju en trevlig dag imorgon också.

började med sovmorgon. jag vet inte vad det var med mig men jag var helt slut när jag kom från jobbet igår och låg säkert en timme på soffan och dåsade utan att riktigt sova. när jag sedan tog tag i mig själv blev det inte bättre. orken infann sig liksom inte igen. men mannen gjorde mat och vi åt och drog ner till stan och hyrde tre filmer iaf. så igår såg vi The Bucket list.

mm och det är ju det jag försöker leva efter. att se till att jag gör alla de där sakerna som jag vill. så då lutar det ju mot att vi satsar alla kort och drar. eller iaf jag. det känns som om jag måste prova i alla fall. jag tror på det och då måste jag prova och så får det gå som det går. man kan alltid ändra sig även om det blir lite knöligt men det ordnar sig alltid.

för er som inte sett filmen så handlar den om två cancer patienter som ska leva ut sina drömmar de sista månaderna i sina liv.
jag har min lista lite i huvudet på saker jag vill göra och uppleva men jag borde nog skriva ner den. göra den konkret så att det verkligen blir av för det är lätt att livet kommer emellan.

min lista börjar med
fallskärmshopp (innestående 25-årspresent)
Japan
lättare sagt än gjort men återbesöka Saudi Arabien
Dubai & Baharin
Dansa

ja jag vet inte mer...

hur som helst. filmen var klart sevärd. underbar i sorgen. det har varit mkt cancer nu.

sovmorgon och frukost. drog iväg till univeristetet för att fixa mitt gymkort och uppdatera det innan prishöjningen. och så vidare ner till stan för en shoppingtur. en lång shoppingtur men vidöppen plånbok. inhandlade två par byxor, chinos i olika färg men samma modell. passar på för byxor är ofta en bristvara även om jag tyckades få tag i ett par jeans här förra veckan. helt otroligt med 3 par byxor på 2 veckor. det tillhör inte vanligheterna. och sen blev det lite allt möjligt bra att ha hårspännen och sånt. hittade en mössa och ett par vantar så jag är förbered inför vintern också. gillade den enormt så det var bara att slå till. Thai-lunch på stan.

efter stan blev det IKANO också och en rejäl tur runt där. toppade detta med en glass. kanske sommarens sista?
vid det här laget värkte fötterna och vi var helt slut. ingen av oss är van vid detta spring in och ut i affärer. vi hade dock mathandlingen kvar så det var bara till att in och trängas med folk en gång till.

lördagskvällen har handlat om filmkväll. vi såg Flygande drake. underbarfilm. A rekommenderade boken men jag tror inte att det är en bok för mig faktiskt. jag tror den passade bättre som film för min smak.
nu sitter killarna och tittar på en framtidsfilm med pang och action. inget direkt för mig. jag tror att jag måste tro på filmerna för att jag ska gilla dem. det måste finnas tillräckligt med verklighet för att de ska ha någon mening för mig. för det är kanske så att jag söker mening i filmerna och inte enbart underhållning. jag vet inte... för jag är inte som alla andra och hylla alla möjliga konstiga filmer =)


morgondagen kommer att ägnas åt städning, tvätt för mannens del hörde jag honom säga och plugg. jag måste komma på en bra historia för att använda ICF....hmmm.

i övrigt har vår inneboende flyttat ut helt dramatiskt. ringde mig i torsdags kväll och sa att nu flyttar jag. men jag förstår henne. att dela 60kvm med 2 andra eller dela 80kvm med en annan.

vi ska dock få en eller flera gäster tills på onsdag. Kalasmottagningen hägrar. Vissa jobbarkompisar ser fram emot den mer än andra. Jompan är taggad. Det ska bli kul. För Han frågade om vi hade lika personlighet och ärligt talat så vet jag faktiskt inte. Vi ses tyvärr inte så ofta för att vara arbetskamrater och när vi ses blir det allt för mkt prat om allt annat än jobb tyvärr. Det är snabba ordväxlingar som sker under lunchen, i passerandet i  korridorer, genom nedvevade bilrutor eller via det klassiska mobilsvaret. Tyvärr men det är så vår verksamhet ser ut.
















intryck

dagen har gått helt tvärt emot mig utan att egentligen vara allt för dålig även om den känns helt åt skogen. började med att jag fick sova fram till strax före 7 istället för 6 vilket iof var väldigt bra och uppskattat. dock hände något i mitt sovmorgonrus och plötsligt fick jag väldigt bråttom. och av tacolasangen som vi glatt smaskat i oss igår återstod inte mycket av. fick spä ut det med makaronigratäng. 50/50. kompenserade detta genom att göra en stor matlåda med sallad och blanda till en dressing till detta. varav min försening mot jobbet.

parkerade dock utanför kunds hus 08.58 så det var helt okej men man brukar vilja andas innan man går in. istället fick jag avlägga en lång harrang missnöjda ord då min fina gubbväska går sönder i metallspännet som håller upp remen på väg från parkeringsautomaten mot bilen. döm om min förvåning när metallspännet ramlar ner framför mig och väskan efter. efter noga inspektion av en blivande civilingenjör fick jag veta att det funnits en spricka i metallspännet och att det var därför den damp i backen.

förmiddagen började i stillhet med en film för ett projekt så där var det lugnt. kanske var det detta som var problemet. jag har förväntat mig hårt kroppsarbete i form av möbelflyttningar istället blev jag till en seg soffpotatis. för det är ju så att jag lever allt för mkt på förväntningar och när de inte uppfylls drabbas jag av hård besvikelse. men likt den kräfta jag är så svänger humöret både till det positiva och det negativa. sen är det ju tyvärr så att det negativa sticker ju alltid ut eller tar jag fel nu? har iof hört att jag är speedad till och från och det är väl bra? eller?

hmm vart var jag?

jo väskan var kaputt och jag staplade därifrån likt en soffpotatis.

iväg till kontoret och blev fascinerad då jag upptäckte ett AS community och hur personer beskrev sig själva och sina liv. har dock glömt lappen på jobbet och nu är det mkt annat som påkallar uppmärksamhet så jag får återkomma...

den senaste veckan

fick ju hem vår inneboende förra söndagen så nu har hon inhyst sig här en vecka även om vi inte sett till henne speciellt mkt. det tar ju sitt att sparkas in i studentlivet. hon har inte kommit hem före klockan 01 en enda kväll under veckan och på morgonen har en kråka kraxat i halsen på henne. även om hon är sliten så har hon haft mycket roligt under den här tiden och än är det inte över. det roligaste som vi tyckte var att hon trodde att vi hade gett ut vår hemnyckel till någon i Players så att de skulle komma in och väcka henne på natten så att hon skulle få sjunga för att hon inte hade någon nollebricka på sig =) vad nervös hon var över detta och då kan man inte låta bli att driva på det till sin spets.

för egen del har det varit jobb som dominerat veckan. eller ja det har varit lite blandat. hade avbokningar under måndagen så det blev inte så mkt av det. tisdagen däremot var det full rulle hela dagen, bara hembesök pang på. på torsdagen började jag på min kurs i handikappvetenskap. vi var inte alls många som började. vi var 15 st på plats och minst lika många ropades upp som inte var där på uppropet. har jag tur är första uppgiften en liknande som jag redan har gjort i Funktionshinder och handikapp. det är samma lärare och boken är samma utgångpunkt så det blir lite glid i början.

så hela torsdagen tillbringades i skolan för engångskull. mkt annorlunda. fredagen var jag på en nyanställnings förmiddag med information om kommunen. chefen har varit lite dålig på att skicka iväg de nyanställda till denna informations förmiddag så jag fick gå exakt året efter jag blev anställd. men bättre sent än aldrig. träffade på värmlänningen som jag äntligen fick ett namn på, efter ett år. brukar träffa honom på sånna här grejer då vi anställdes samtidigt.


ohh jag fick en bibel också av chefen. en alldelens egen. Autismspektrumstörningar hos vuxna skriven av Lena Nylander. mitt alldelens egna exemplar. så nu ska jag sprida informationen.


på onsdagen var det munchen hoben så vi började kvällen hemma hos pojkarna och gick sedan upp till universitetet för att lyssna på Millencolin. Mkt trevligt att titta på allt folk.


Igår lördag var det Winnerbäck på hemmaplan. Vi började kvällen med kräftor och grillning. efter det fick vi försöka hitta lite rum för att klämma i oss en tårtbit också eftersom två av pojkarna firar födelsedagar nu i svängarna.


Winnerbäck var jättebra. Mkt trevlig avslutning på kvällen och sommaren. Lite mkt gnäll från vissa kanske men ähh..










fullt hus

första veckan på jobbet flöt på bra. trots att det var en 6 dagars vecka gick det riktigt bra.

på fredagen var det fullt ös hela förmiddagen för att försöka komma iväg i rimlig tid och hinna fixa med allt. hämtade upp mannen och fick lite mat innan resan fortsatte norr över.

fredagskvällen ägnades åt att gå ut på stan och äta middag och få en skymt av nostalgidagarna som hölls i staden. fredagskvällen var vigd åt crusing i stan.

lördagen spenderades i skogen där vi letade de gula hattarna som stack upp lite här och var. riktigt kul jämfört med föregående år då vi inte hittat en enda. även roligare än den fredag då jag och mannen var ut och försökte leta i våra hemtrakter och jag lyckades hitta en enda kantarell. varken mer eller mindre. nu fick vi iaf ihop en 5kg. ska bli riktigt gott framöver men problemet var att få plats med dem i frysen men det gick.

söndagen ägnades åt en hel del bilresande på väg söderut igen. denna gång hade vi med oss vår nya inneboende för i år. A är barndomsvän med min lillasyster så hon har funnits med i stort sett hela livet så man vet ju vad man ger sig in på....inte en lugn stund ;)  men vi har så trevligt såååå....

det har varit en del nerver inför det här med att börja skolan... och på torsdag är det min tur. jag går in med blandade känslor. dels är jag taggad som vanligt inför ett nytt läsår, stora förväntningar och mkt nyfikenhet och en del av mig börjar bli lite trött på det faktiskt. jag måste komma ihåg att jag ska hoppa av om jag inte tycker att det är roligt. lättare sagt än gjort.

i övrigt har jag börjat mitt nya ambitiösa liv. men det kan ju ta slut lika snabbt som det tog fart. har börjat åka med campusbussen som är gratis så jag spar in lite på bensinen och milen. det drar iväg fort i båda riktningarna. sen får jag en hel del motion på arbetstid och jag spar in på miljön både genom att åka buss och när jag inte använder mig utav jobbets bilar för jag måste ju gå upp till kontoret och jag måste gå ner igen när jag ska hem så jag spar in pengar även för dem. och jag får massor av motion när jag springer upp och ner för backarna. räknade ut att i snitt blir det 2,5-3timmar raska promenader dagligen utöver allt annat spring man gör.. mkt bra. och sen är det en till fördel med bussen...antingen kan jag sova på bussen så att jag är pigg när jag kommer fram och kan plugga, städa, laga mat, träna och allt annat man ska hinna med....eller så kan jag plugga på bussen så det är gjort när jag kommer hem och kan ägna tiden åt annat skoj. win win situation.

fast det är inte alla dagar som schemat passar för att åka buss...imorgon är en sån dag då jag jobbar för sent och missar sista bussen men då är det rätt skönt att ta bilen också så att man kommer direkt hem när det är en sån där tokdag.

fick nys om ett giftemål idag...hmm.

onsdag

har hunnit jobba fem dagar nu. en dag kvar innan det blir weekend. har varit en ganska lugn start på jobbet. men det hinner väl bli körigt.

i privatlivet vet jag att jag lär göra avkall på saker som jag egentligen skulle vilja göra. jag får skjuta på dansen. det går inte. den skulle gå varje onsdag men jag kan inte jobba sent på tisdagen och sen dansa på onsdagen och varannan torsdag har jour till 19.00. det funkar inte. man ska ju vara trevlig däremellan också.
nej dansen får skjutas på framtiden.

vi hade bestämt oss för framtiden. och sen ånga vi oss. vi hade slagit näven i bordet och skulle satsa allt. och så kom tvekan. det är inte lätt när man får välja vad man vill =)


var ut i skogarna härikring och letade svamp. jag hittade en kantarell. EN. men den var god =) ska ut på ett nytt försök till helgen på hemmaplan och gå på morfars gamla ställen. få se om det ger bättre tur.

kräftfiske skulle det också bli vid stugan. ska bli kul. har inte fiskat kräftor förr. få se om vi hittar nå blåbär också, det skulle vara dåligt med det.

i övrigt börjar skolan snart. ska bli kul fast jag börjar bli lite trött på det men det är ett nytt ämne och det är alltid kul. vi ska få en ny inneboende också så det lär bli liv i luckan hihi.

Dagens fråga?

Hittade en dagens fråga : Kan du tänka dig att plastikoperera dig? ...

funderade på det häromdagen. inte på om jag skulle operera mig eller inte för det är självklart att jag INTE vill. ingenting på min kropp behöver vare sig plus eller minus. men jag funderade på vilken värld vi är på väg emot.

det skulle vara något program på tv någon gång som jag inte minns när det var men det skulle handla om platiskopererande pensionärer.
och jag tänker på den värld där mina barn och barnbarn ska växa upp. där föräldrarna både utför och själva är opererade. vilka signaler sänder det ut? allt fler människor inriktar sig mot arbeten inom skönhetsbranschen, vilka barn de kommer att få. kommer de någonsin att vara nöjda och stolta över vilka de är och hur de ser ut? för att följa könsmönstret kan vi anta att pappa är plastikkirurg och har redan gjort ett dussintal ingrepp på mamma som är make up artist och hudterapeut m.m.

kom att tänka på detta då det förekommer i omgivningen och det dök även upp igen när jag läste en bok som inte alls kretsar kring detta ämne men det kom in som på ett bihang med en så otroligt powerful replik att jag kunde inte göra annat än ett hundöra för att riktigt markera hur bra det var.

såhär stod det...

På tumanhand är hon fortfarande rar, rolig och snabb i repliken, och som yrkesman skulle han också säga att hon är beundransvärt välbehållen. Om hon kom till kliniken skulle han nöja sig med att tillråda en blue peeling, som den han själv har genomgått, för att senare rekommendera en riktig lift. Ja, först Restylane följt av Botox. Det skulle bli tjusigt. Sure thing.

Men som han alltid säger till patienterna: Utstrålningen kan han inte göra något åt. Den inre skönheten kan inte ens världens bästa plastikkirurg locka fram. Det är den som hon håller på att förlora.

s. 71 Kungamordet

Det är inte det att vi blir äldre och saker goes south (som Stilpoliserna uttryckte det i veckans program) utan vi tappar utstrålningen, den inre skönheten för att vi är så j-vla fixerade vid utsidan.


i övrigt så har jag börjat jobba igen. känns faktiskt bra. ledigheten har gjort sitt men det är dags för lite rutiner igen. stressen kan man gärna var utan men rutinerna och underhållningen är bra. tyvärr känner man sig på topp efter en stunds ledighet och därmed är man redo att lassa på sig allt för mkt igen.

jag ska jobba, läsa handikappvetenskap I, funderar på att börja dansa igen - det var så otroligt länge sen, jag måste komma igång på allvar med träningen om jag ska ha något gymkort och nu när jag vet hur jag ska handskas med mina inflammerade hälsenor och sen var det ju det där med att jag kommer ju joura regelbundet nu varannan torsdag em/kväll det kommande året....

....märker ni att min ADHD light har kommit igång igen...impulserna flödar och jag nappar på varenda en av dem. Jag vill göra allt. Jag är stark. jag kan klara vad som helst.

vi ses igen när jag står där i oktober och bankar huvudet i väggen och vägrar avsäga mig något men mår så dåligt att jag inte vet hur jag ska komma vidare eller ens vad jag heter...

...somliga lär sig aldrig!

färskt bröd till frukost?

ja då är det bara att ställa sig och baka då =)   ägnade gårdagen till att baka bröd så frukosten fick allt vänta på sig tills hela stöket var klart.

har varit vidare i min rastlöshet och kommit fram till att jag börjar känna mig lite lat, jag kanske inte orkar dra igång karusellen. jag kanske börjar bli lite bekväm?

Jaja den stora diskussionen ska gå av stapeln nu i helgen iaf så vi får se vad den andra hälften har för förslag att ta ställning till och om vi kommer fram till något. Det brukar vara det som är svårt, att komma fram till något.

Sitter annars och pluggar lite Winnerbäck...länge sen jag lyssna på honom faktiskt...

Tänkte ägna förmiddagen åt att städa lite. Det börjar bli dags, skönt att få gjort innan det är dags att börja jobba igen.

Berättade jag att jag inte kunde låta bli utan slog på jobbmobilen för att höra om det hade inträffat några katastrofer. Hade fått två meddelanden om att jag var saknad =)  Det blir så när man jobbar med människor specielt eftersom man får kliva in och vara en liten del av deras liv. Det är något särskilt med det. Att se så många öden och höra så många historier om människor som man troligen aldrig annars skulle träffa..


...lite som P sa om den grupp människor de har blivit de fyra pojkarna som är rätt olika grenar men som sitter fast på samma träd. Sorglikt att de splittras om ett år...

Jag vill bara gå hem med dig....



vägval

även om det känns som att livet står still, det är slutet av semestern, det regnar och är lite små tråkigt så snurrar det ändå på.

i mitt huvud är jag ett år fram i tankarna. jag tänker på sommaren 2009 och vad vi ska göra då, vart vi ska ta vägen. i min värld är det inte mycket som är lite ihopsvängt förutom min matlagning.

jag har gjort lite forskning och kommit fram till tre förslag, ett fjärde reserv förslag finns men det är nästan helt uteslutet innan det ens kommit upp till diskussion.

men jag undrar vad de olika alternativen representerar.

ett av dem ter sig  utanför Sveriges gränser och det är det som lockar mig mest i dagsläget. men vad är det som lockar? friheten att göra vad jag vill? för att jag fortfarande kan det för att jag inte är uppbunden mer än att jag är sambo? som iof gör att jag inte hänsyndlöst kan välja och vraka bland livets alla möjligheter som då när jag tagit min lärarexamen och var singel och hade hela världens möjligheter framför mig.

mitt andra val är mer av bestämd karaktär. det är det och sen kanske inte så mkt mer. den kanske känns lite mer som en "fälla" än mitt tidigare förslag som känns om en vind av frihet. även om ytterligare ett val av framtid kommer att följa därpå det förslaget.

när jag sökte till BRIS frågade de mig på min intervju om jag var rastlös och hur det kom sig? jag trodde inte att jag var rastlös...jag trodde att jag var lite av borta bra men hemma bäst person...och det är jag till viss mån också men samtidigt så rycker det i kroppen på mig... jag är liksom inte nöjd. jag söker nytt...


vi hade en liknande diskussion jag och tjejerna... om man tittar tillbaka på livet...det fanns en rad andra alternativ man stod inför men vi gjorde våra val och här är vi idag.

vad hade hänt om det hade fungerat? vart hade jag varit då? hade jag varit nöjd? det finns människor om man tittar tillbaka när man åker hemöver som är nöjda. Hur kommer det sig att de är nöjda? Är de ens nöjda eller är det en av alla föreställningar som man har om annat folk. Men vad som händer mellan de 4 väggarna har man egentlilgen ingen aning om... Jag tror att jag måste göra en intervju om detta....ringa en person från the past och fråga om nöjdhet, rastlöshet och drömmar...

för jag är nog rastlös. jag är nog lite som min far.

nattsudd

gårdagen inleddes med sovmorgon. Kristofer skulle iväg och jobba natt igen så han behövde få sova ut. jag njuter bara av att ha semester.

vi åkte sen ner till stan för att träffa P och M för att avnjuta en glass i parken. mina planer om att ligga på soffan och se på Jönssonligan får guldfeber byttes snabbt ut mot ännu en grillkväll.

men innan dess var det dags att säga hejdå till Han efter tre härliga semesterdagar tillsammans. underbart är kort.

väl hemma fick man ta tag i resterna från grillkvällen dessförinnan. passade på att tvätta en del också.

gick iväg på det som skulle bli en grillkväll och inte så mycket mer. det slutade med rejält nattsudd. när jag var på väg att dra mig hemåt föll jag för grupptrycket att gå ut ändå. vi hamnade på drakarnas bästa tillhåll Harrys. tyvärr hade de enbart ett dansgolv öppet så det blev mkt svenska klassiker och slager =/  drakarnas favoriter. dock fick vi ändå svänga våra lurviga.
införskaffade mig två blå plåster i ett kors efter att någon tappat ett glas eller en flaska där flisor flög iväg och träffade mina bara fötter och ben. smalbenen var täckta med öl och diverse drinkar när jag kom hem.

vid 02.30 tiden den klassiska raggningstidpunkten hade M gått hem och jag fick ensam stå till svars för hur man bäst raggar upp en tjej. betygsdömmande om vilken replik var bäst. snacka om att bli inträngd i ett hörn när tre gillar försöker köra sina bästa repliker och moves utan att lyckas. vad som är det vinnande konceptet vet jag faktiskt inte.

så vi drog oss hemåt utan ragg och tur var väl det för vi skulle inget ha =)

men det tåls ju att tänkas över vad det är som gör att vi fastnar för särskilda människor och vad det är som gör att det hela utvecklas vidare...eller inte.

vaknade ändå rätt tidigt imorse för att ha somnat vid 05-tiden. vaknade första gången vid något med 08..  tyckte att det var lite väl magstarkt att gå upp då. sov vidare och kom väl upp vid närmare halv 11 tiden eller något liknande.

har haft en slapp morgon. riktigt härligt. bara vara.

lyssnar på någon granne som är på väg att flytta ut. det är mycket in och ut här just nu. 1 augusti har slagit till och gamla studenter ska ut och nya ska in och det är dags att passa på att byta till en bättre bostad i falla man fått tag inågot tillfälligt.

tänker på vår kommande flytt nästa sommar. ser inte alls fram emot det. det känns inte som om man har koll på vart man har alla sina saker som det är idag och snart ska man röra till allt ännu en gång. får se vart vi hamnar...






sommarkatt

var på resande fot i tisdags. åkte neråt i landet något senare än vad det var tänkt men jag har ju semester =) svaret på det mesta just nu,...

på onsdagen blev det utflykt. tog bilen och åkte till Söderköping för att liksosm de flesta titta på båtar och äta glass. det blev enbart titta på båtar för glassköerna var oändliga. strosade i stan och tittade runt lite. åt lite lunch och hade det bra på en parkbänk vid kanalen.

åkte vidare genom Norrköping på vägen hem och stannade vid Färgagården och åt glass istället...provade en fläder och citron sorbet. lite söt men mkt god!

gårdagen avnjöts i eget tempo. åkte ut och badade med P och M för att sedan komma hem och grilla middagen. Hade jättetrevligt tills det att vi blev invaderade av getingar här ute på vår uteplats så vi bestämde oss för att langa in all mat genom vår trånga "altandörr" och avnjuta maten inomhus istället där vi kunde få lugn och ro.

under vår middag fick vi besök av vår sommarkatt som tydligen heter Passoa och har en egen hemsida passoa.nu som var väldigt rolig. tydligen bor Passoa i BK5 och brukar strosa runt här i omgivningarna vilket vi har fått erfara då hon ofta kommer på besök och vi ser en svanstipp valsa förbi framför tvn när vi sitter här om kvällarna. nu vet vi iaf vart hon hör hemma och det känns bra.
så hon är nog hela kvarterets sommarkatt som går omkring här mellan husen och kelar in sig innan hon återvänder hem.

avslutade kvällen med att se Sweetny Todd...märklig film med mkt magi..


nu ligger sambon och sussar. tillbaka till nattarbetet ikväll. jag sitter och väntar på nyheter men jag tror att jag missat dem...klockan är ändå 10.36 vid det här laget.



40 grader i Riyhad inte illa....undrar då vad det skulle vara för temperatur i Burhaida mitt ute i öknen. Saknar det som en gång kallades hemma. Undrar mycket hur allt ser ut nu..

RSS 2.0