sköna fredag

det har snöat inatt!

och jag har inte märkt ett dugg fast jag åter blivit väckt varannan timme sen klockan 22 igår. känner mig dock mer utvilad idag än igår av någon anledning..kanske för att vi inte klev upp förren strax före klockan 10 så jag fick sova några korta perioder mer än vad det blev igår morse.

hade tänkt åka till köpcentrat idag och spana efter pyjamas storlek 68 eftersom vi inte fick med en enda från Ullared fast det finns ett stort behov eftersom 62 nu stramar och pyjamas ska ju vara mysigt och luftigt. hade även tänkt spana på byxor till trollungen och kanske att man kunde få syn på något snyggt till sig själv.

men nu vet jag inte längre. vi har inga vinterdäck på bilen och snön ligger kvar på bilen än. måste få Honom till att byta dem i helgen. vi ska ju snart göra en Dalaresa igen också.


så vad vi ska göra av denna fredag vet jag icke. det är så fruktansvärt trist ute. har tittat till flera ggr för att se så att jag verkligen har dragit upp persiennen och det har jag men det märks inte. lampor på!

väntar på kort med posten. vore kul om de kom idag.

har hunnit med att prova alla bikini's jag äger och det ska nog funka. lite tight upptill och lite löst nertill. men det känns inte värt det att köpa en ny bara för detta.
har köpt badbyxor till trollungen också när jag var hemma i Dalarna. de är istället så fel som de kan bli! dels innehåller de ett extra plastlager som tydligen ska göra att hon flyter bättre och det var inte bra. sen är det fel storlek. utanpå förpackningen står det 3-6 månader men byxorna i är märkta med 6-12 månader. som tur är hann jag få fatt i kvittot som jag precis rensat ur plånboken och stoppat i soporna. så nu måste jag bara komma ihåg att få med mig dem upp när vi åker så att de blir bytta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0