home

igår hade vi lite DIY här hemma. vi köpte när vi flyttade in två badrumsskåp till det fantastiska priset 95kr/st. som mycket annat har de legat kvar omonterade i kartonger i väntan på att den nödvändigaste skulle falla på plats..

men igår kväll tog vi tag i det hela och monterade ett varsitt skåp. idag borrades det och de kom upp på väggen. snopna blev vi dock när vi insåg att hyllor tydligen var något som man skulle köpa till separat för några sådana fanns inte. jaja.

idag har vi fortsatt på temat inred hemma. vi for till Norrköping för att leta efter en Stringhylla kopia..som inte fanns. så det fick bli en äkta. när vi ändå var där borta passade vi på att besöka både den ena och andra butiken som inte finns här i stan. hittade en söt vårjacka till trollungen. kom fram till att det här med storlekar är inte det enklaste. hon drar 74 nu men det är inte alltid en 74 är en 74 eller som hennes vinteroverall hon haft hela vintern som hela tiden varit en stor 68 och fortfarande rymmer barnet däri med plats att växa ytterligare. så vi chansade men det var en stor 74 så den kommer att räcka ett tag. jacka från Name it by the way. kul med lite annat..

åt god hemgjord glass från Lindahl´s. citronsorbet och choklad. combon är oslagbar! sursöt med fyllig chokladsmak.

hittade två runda mattor till sovrummet i "guldbeige"naturton..så skönt att kliva ur sängen och ut på en mjuk matta. synd att vi inte hittade en ljusgrå till trollungens rum bara...hade sett en sån tidigare men den fanns inte nu. typiskt!

ja så nu har vi släpat hem en hel del grejer igen. vi som inte behöver mer. fast snart börjar ju sommarloppisen så förhoppningsvis ska vi kunna bli av med grejer också.

en heldag blev det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0