undrar om..

undrar om vi har tandsprickning på gång. hur som bestämde vi att inte gå på babysim idag för trollunge är rejält snorig. och nu har det varit lite småtjurigt på förmiddagen.

det där med snorigheten är rätt kul..ja förutom att det kladdar överallt..men att båda gångerna som trollungen varit snorig har det börjat på samma sätt..att M ringt och berättat att lilla U eller lilla M är snoriga och samma dag börjar det här också utan att vi träffats. tror heller inte att det är något smittsamt för det är inte grönt och jag tycker själv att näsan rinner nu när det blivit vår.

ja så istället har vi en hemmadag med pyssel. Han monterade ner ett av badrumsskåpen som han monterade upp igår för det blev lite knöligt när man skulle borsta tänderna upptäckte vi. huvudet dunkade i badrumsskåpet då det är för djupt. så spegel it is ovanför handfatet.

snart ska vi åka och handla och tänkte svänga in på en affär med namnet Tomten. säljer ut diverse saker tydligen. en spegel kanske? sen är vi i behov av påfyllning i kylskåpet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0