just det

åka karamell betyder åka karusell. trollet tittar på Pippi. gudars så bra att vi köpte en Pippi-box med 6 cd skivor när vi var på Ullared för någon vecka sen. har sett eller hört Pippi på rymmen och Pippi på de sju haven så jag kan dem baklänges. Nu fick vi äntligen ta del av Pippi på tivoli och Pippi flyttar in och än har vi inte sett alla filmerna fast vi var inne hela lördagen i sjukdom.

i övrigt är det full rulle. tvättmaskinen gick sönder och vill inte centrifugera, tur det hände på söndag em efter att vi tvättat hela lördagen.
skönt med vab idag. vi tog halva dagen var. Han har ringt runt och fixat och jag får ta över nu.

ringde familjerätten och skulle anmäla Honom som fader till barnet. fick man tydligen inte göra före v 24 och vi som är i v 19 eller 20. hinner inte med att hålla koll. men tanten som först lät så butter visade sig vara en pingla och frågade om det var första eller andra. är det andra så behöver man inte gå dit utan får papper hem så länge vi bor på samma adress och det är samma pappa som ska anmälas. så pinglan skickar hem papper som vi ska skriva under i början av november.

nu måste jag väcka trollet. ska till vc och kolla upp röda prickar runt munnen. över känslig mot tomat, eksem eller svinkoppor? de vill inte försvinna i vilket fall. måste veta i vilken riktning vi ska behandla.

sen ska vi fortsätta det husliga. känner för att baka biscotti men receptet ligger på vinden. städa klädkammaren känns också attraktivt.
borde slänga ett öga på uppsatsen. hu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0